Pasulj prebranac

Skuvati 1 kg. pasulja. Upržiti 1 kg. crnog luka sa željenom količinom ulja. Dodatiprebranac 2 kašičice aleve paprike u prženi luk. Rasporediti u posudi kuvani pasulj, preko njega crni luk, so, biber i lovorov list. Moguće je dodati ostale začine po ukusu. Tako redjati naizmenično luk i pasulj sa začinima dok pasulj i luk ne potrošite. U pripremljeni pasulj za pečenje možete dodati sve vrste mesa po ukusu. Na kraju sipajte ulje po želji i stavite u rernu da se peče.

О Sam uradi

Najveći uspeh u životu: Srećno oženjen, otac dvoje divne dece. Zvanje: Pravnik. Profesionalno iskustvo: Prevodjenje sa engleskog i francuskog jezika, spoljno-trgovinsko poslovanje. The greatest success in life: Happily married, father of two wonderful children. Occupation: Lawyer. Professional experience: Translating of English and French, foreign trade.
Овај унос је објављен под Omiljeni recepti и означен са , , , , , , , , . Забележите сталну везу.

2 реаговања на Pasulj prebranac

  1. gamche каже:

    Nit jednostavnijeg jela, nit ukusnijeg.

Šta vi mislite?

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s