Kupus sa ovčetinom

Stavite 1 kg. ovčetine, govedine, svinjetine ili ćuretine da se kuva od 1-2 sata.  Dužina kuvanja mesa zavisi od jačine vatre. Stalno dodavati vodu. Dodajte iseckan kupus u veličini po želji. U isto vreme dodati iseckani crni luk, šargarepu, beli luk i slatku papriku isečenu na kolutove. Dodajte začine: so, biber, alevu papriku i ostale začine po želji u željenim količinama. Sve ovo kuvati 15-20 minuta i služiti toplo. Ako želite, služite ovo jelo sa sirom po vašem izboru, ljutom papričicom, ili bilo kojim drugim dodatkom po želji.kupus

О Sam uradi

Najveći uspeh u životu: Srećno oženjen, otac dvoje divne dece. Zvanje: Pravnik. Profesionalno iskustvo: Prevodjenje sa engleskog i francuskog jezika, spoljno-trgovinsko poslovanje. The greatest success in life: Happily married, father of two wonderful children. Occupation: Lawyer. Professional experience: Translating of English and French, foreign trade.
Овај унос је објављен под Omiljeni recepti и означен са , , , , . Забележите сталну везу.

Šta vi mislite?

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s