Pihtije

Kuvajte svinjske ili goveđe nogice (5-6 sati kuvanja). Ocedite kuvane nogice i odvojite meso od kostiju. Očišćeno meso od kostiju usitnite prstima. Dodajte ovako usitnjenom mesu željenu količinu belog luka, so i biber. Dobijenu masu isipati na veće ili manje tanjire po želji. Ostatak vode od kuvanja nogica zagrejati do ključanja i njome prelijte svaki tanjir sa mesom od nogica da prekrije meso u njemu. Pihtije bi trebalo prvo da se stegnu, zatim ih stavite u frižider da se ohlade. Kada se ohlade, prelijte ih zagrejanim uljem pomešanim sa alevom paprikom.pihtije

О Sam uradi

Najveći uspeh u životu: Srećno oženjen, otac dvoje divne dece. Zvanje: Pravnik. Profesionalno iskustvo: Prevodjenje sa engleskog i francuskog jezika, spoljno-trgovinsko poslovanje. The greatest success in life: Happily married, father of two wonderful children. Occupation: Lawyer. Professional experience: Translating of English and French, foreign trade.
Овај унос је објављен под Omiljeni recepti и означен са , , , , . Забележите сталну везу.

Šta vi mislite?

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s