The golden rules of freezing food

frozenfoodFood should be frozen quickly. In this way, food is the least damaging, especially fruits and vegetables.
Freeze should only cold / chilled foods.
Freeze in a proper, tight packaging to expel air.
Properly packaged foods should be placed in the coldest place in freezer to deep freeze as soon as possible.
Unfrozen, new packages do not put close together, so it slows down the freezing.
Once defrosted food re-freeze!
Frozen food should be as soon as possible to consume. So should watch chronology of frozen food.
Frozen foods should be labeled in a way to write a description and date of freezing or validity.

О Sam uradi

Najveći uspeh u životu: Srećno oženjen, otac dvoje divne dece. Zvanje: Pravnik. Profesionalno iskustvo: Prevodjenje sa engleskog i francuskog jezika, spoljno-trgovinsko poslovanje. The greatest success in life: Happily married, father of two wonderful children. Occupation: Lawyer. Professional experience: Translating of English and French, foreign trade.
Овај унос је објављен под Practical tips. Забележите сталну везу.

Šta vi mislite?

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s